توقفگاه اتومبيل با زيربناي ۴۲ هزار متر مربع در دو طبقه با ظرفيت كلي ۱۴۰۰ دستگاه اتومبيل با سازه بتني با تسهيلات دسترسي آسان احداث گرديده و آماده بهره برداري است. ساختمان موتورخانه پايانه مسافري با مساحت ۴۲۰۰ متر مربع براي سرويس دهي به دو مجموعه پايانه مسافري براي فاز اول و دوم بهره برداري، با ۴ دستگاه ديگ بخار ۳۵ تني، ۶ دستگاه مبدل حرارتي، ۴ دستگاه چيلر جذبي و تجهيزات ديگر مورد بهره برداري قرار گرفته است.
پل هاي دسترسي به پايانه مسافري شامل پل ۱۵۰ متري و مجموعه پل هاي شرق پايانه (شامل پل هاي سراسري و ۳ و ۴) تكميل شده و مورد استفاده قرار گرفته است. سطوح پروازي شامل باند به طول ۴۲۰۰ متر و عرض ۶۶ متر، تاكسي وي هاي موازي و ارتباطي، دسترسي به آشيانه و شمال به جنوب و پل هاي مربوط و اپرون هاي مسافري، پايانه بار، آشيانه و محل آزمايش موتور هواپيما، تماماً بتن مسلح و بهره برداري از آن آغاز شده است. شبكه برق، آب، مخابرات و گاز همگي مورد بهره برداري قرار گرفته و كليه نيازهاي فرودگاه و ساختمان هاي جنبي آن را تامين مي نمايد.
ساختمان هاي جنبي شامل ساختمان هاي آتش نشاني عمومي و سطوح پروازي، ساختمان هاي توقفگاه و تعميرگاه خودروهاي سنگين و مديريت فرودگاه، انبارها، پست هاي برق، ساختمان هاي مربوط به تصفيه آب و جمع آوري و دفع زباله، ساختمان هاي مربوط به نيروهاي امنيتي، انتظامي و حراست، ساختمان هاي مخابرات و هواشناسي، پمپ بنزين و ساختمان هاي مربوط به سوخت رساني به هواپيما بالغ بر ۴۰ هزار متر مربع زيربنا، آماده بهره برداري هستند.
عمليات گريدينگ و احداث جاده ها و پل هاي ارتباطي شامل بزرگراه دسترسي از آزادراه قم تا جاده ساوه، بزرگراه دسترسي در محدوده عملياتي، بزرگراه دسترسي حدفاصل جاده ساوه و آزادراه ساوه، راه هاي دسترسي داخلي، جاده هاي دسترسي به پايانه مسافري به طول ۸۰ كيلومتر، مورد بهره برداري قرار گرفته است. برج مراقبت فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) با ۱۱۰۰ متر مربع زيربنا و ارتفاع ۹/۵۶ متر و ساختمان پشتيباني با ۶۸۰۰ زيربنا، در چهار طبقه كامل شده و جهت بهره برداري به بهره بردار تحويل شده است.
اتوبوس و تاكسي راني فرودگاه از مواردي است كه با توجه به بعد مسافت اهميت خاصي پيدا نموده، لذا به منظور تامين تردد مسافران، نسل جديدي از اتوبوس ها و خودروي هاي سواري پژو پارس عمليات جابه جايي مسافران را به مبادي اصلي شهر عهده دار خواهند بود.
شایان ذکر است که در هنگام احداث این فرودگاه، شهری باستانی از دل خاک فرودگاه بیرون آورده شده که قرار است با هماهنگی مسئولان فرودگاه و سازمان میراث فرهنگی، از این مکان به عنوان یکی از جاذبههای توریستی فرودگاه امامخمینی استفاده شود.